Bijgaande foto's zijn gemaakt op 30 augustus 1980 op het circuit van Zandvoort. De trainingsdag voor de grote race op de 31augustus 1980. In totaal zouden er 72 ronden worden gereden. De lengte van het circuit was van 1980 tot 1989, 4252 meter. In deze periode stond het snelheidsrecord op naam van Nelson Piquet in een F1 Brabham BMW Turbo met een tijd van 1"16"538 (199,994km/h)
Ik was tijdens de trainingsdag in de pitsstraat aanwezig en heb daar bijgaande zwart wit foto's gemaakt. Voor verdere informatie over deze race verwijs ik naar: http://www.grandprix.com/ die een verslag van deze race in hun historie heeft staan.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

©Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze internetsite mag vermenigvuldigd. opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaargemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cees Castricum (www.castphoto.com)
© All right reserved.

Klik op de foto voor de vergroting en nogmaals om terug te keren.